De Marktkantine

Club met ambitieuze to do lijst

In de jaren negentig kreeg het Marcanti-gebouw een discotheek; wellicht doen namen als Club AM, Kremlin of Club Eye een belletje rinkelen. Sinds 2014 draagt de club de naam De Marktkantine en biedt het met een capaciteit van 1600 man één van de grootste zalen in de stad. In 2019 wordt het gebouw platgegooid, dus het is nog de vraag hoe de toekomst van De Marktkantine eruit ziet.

Op 23 februari is De Marktkantine de speelplaats van de He.She.They. manifestatie. Een excentrieke clubnacht met muziek van Maya Jane Coles, Carlos Valdes en Samuel Deep. He.She.They. wil een plek creëren waar geen vooroordelen zijn, zodat iedereen zichzelf kan zijn – ongeacht leeftijd, ras, geslacht, geslacht, religieuze achtergrond of seksuele voorkeur.

De Marktkantine over de avond: “Samen met het He.She.They. collectief, Maya Jane Coles, Carlos Valdes en Samuel Deep willen we een clubnacht neerzetten waar bezoekers zich thuis voelen en tegelijkertijd hun individualiteit en creativiteit kunnen uitdrukken.”

Event: He.She.They

Line up:
Maya Jane Coles
Carlos Valdes
Samuel Deep

Openingstijden: 23:00 – 05:00
Leeftijd: 21+

Met een passe-partout (€15 ex. fee) krijg je toegang tot dit evenement en alle andere evenementen van de Nacht voor de Nacht

Passe-partouts

Locatie

Jan van Galenstraat 6, Amsterdam