Panama

“De constante factor van de club is het veranderlijke”

Alicia Keys die in 2007 voor tachtig man optrad met een wijntje in haar hand of een bezoekje van The Rolling Stones en Faithless: sinds de oprichting van Panama in 2002 zijn er heel wat bijzondere artiesten langsgeweest. Het oude elektriciteitsgebouw aan de Oostelijke Handelskade biedt onderdak aan feesten en concepten in de breedste zin van het woord, waarvan We All Love 80’s, 90’s, 00’s een van de langstlopende is met dertien jaar op de teller.

Elke laatste zaterdag van de maand is het tijd voor We All Love 80’s 90’s 00’s zo ook deze avond, 24 februari. De beste hits van vroeger  komen voorbij, Justin Timberlake, Rianna en J.LO zijn je beste vriend deze avond. Dus dans de hele avond en zing mee met je favoriete hits of je guilty pleasures!

Programmeur Nick van Houtrijve over de avond: ”Het leuke van We All Love is dat het tegenwoordig een steeds bredere doelgroep aanspreekt. Het is elke avond vol en het publiek wordt steeds diverser. ”

Event: WE ALL Love 80’s 90’s 00’s

Line up:
Silverius
Klatsch und Klatsch
Dread Pitt

Openingstijd: 23:00 – 04:00
Leeftijd: 18+

Met een passe-partout (€15 ex. fee) krijg je toegang tot dit evenement en alle andere evenementen van de Nacht voor de Nacht

Passe-partouts

Locatie

Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam