NYX

“Een doolhof voor iedereen om in te verdwalen”

De bekendste homostraat van Amsterdam kreeg er in 2012 een club bij: NYX. De club, die haar naam leende van de Griekse Godin Nyx, wordt liefkozend een kleurrijk doolhof genoemd waarin je makkelijk zes keer verdwaald. De kans zit erin dat je jezelf terugvindt aan de bar tussen de toiletten, waar ook nog eens een dj-booth staat uitgestald.

Programmeur Junior van Keulen over de avond tijdens Nacht voor de Nacht: “TraffaMafia is Amsterdams meest crimineel hete clubnacht bij 3x NYX. Dragprinsesses Nancy Goreng, Hoax en HEisA Jynx draaien de smerigste tracks en heetste house. Saturday is saturGAY is ons motto voor de zaterdagen in de NYX. Onder de naam ‘3x NYX presents…’ brengen we elke zaterdag 3 verschillende sounds samen tot een groot feest. Inmiddels is 3x NYX uitgegroeid tot een veilige haven voor de nieuwe queer-generatie waar er ter hartenlust kan worden geëxperimenteerd met make-up, extravagante outfits en andere manieren van zelfexpressie. De lijfspreuk van de NYX is niet voor niks You’re weird, I like you!

Nacht voor de Nacht 25 februari 2017 NYX

Lees hier het artikel over NYX dat wij in 2017 schreven
Sinds de komst van NYX in 2012 kreeg de Reguliersdwarsstraat er eindelijk weer een volwaardige nachtclub bij. Eentje die drie verdiepingen telt en als enige club in Amsterdam op de toiletten niet alleen een bar, maar ook een dj booth heeft staan.

Event: 3x NYX presents… TraffaMafia

Line up:
Nancy Goreng
Tranny 4/7
Priszilla DJ
Erik Hugens
Performance by Juno & Nu Maryo
Pictures by Ellen van Ellende
Photo exhibition by Dylan van Vliet
One Night Only presents: Cruise Control
CLUB WC – DJ competition

Openingstijd: 23:00 – 05:00
Leeftijd: 18+

Passe-partouts

Dylan van Vliet

Locatie

Reguliersdwarsstraat 42, Amsterdam