AIR

Open voor iedereen

De iconische gevel en stalen deuren van de roemruchtige gayclub iT zijn bewaard gebleven toen AIR zich na diens sluiting vestigde in het pand aan de Amstelstraat. Sinds 2009 programmeert de club avonden met genres als urban, house en techno. Open-minded hiphop- en R&B-feest Vieze Poezendek zag hier het levenslicht en groeide uit tot één van AIR’s meest succesvolle concepten.

Programmeur Jonathan Teclemariam vertelt over de avond tijdens Nacht voor de Nacht: “Vieze Poezendek is al jaren zowel Milkshake Festival’s tofste stage als AIR Amsterdam’s meest sexy clubavond. Het is een plek die toonaangevende DJ’s, creatieven en clubbers met verschillende culturele achtergronden en seksuele voorkeuren samenbrengt, voor een intieme nacht vol Hip Hop en R&B. All with an open mind, to bump ’n grind.”

“Omdat we een grote club zijn in het hart van de stad moeten we trends volgen, daar kom je niet onderuit. Wel doen we ons best de trends te beïnvloeden. In de programmering mix ik gevestigde partijen met ‘jonge honden’ om zowel commercieel succes te boeken als de sound van morgen te vinden.”

AIR Nacht voor de Nacht 25 februari 2017

Lees hier het artikel over AIR dat wij in 2017 schreven
Op dezelfde grond waar vroeger de roemruchte en wereldwijd bekende iT zat (zie kader This is iT) huist sinds 2009 een van de bekendste nachtclubs van Europa: AIR.

Event: Vieze Poezendek 4 Year Anniversary

Line up:
FS Green
Covergirl Sunny
Mitchel Kelly
Rough & Maximoe
Kleine Kim
JNM The Naked MC

Openingstijd: 23:00 – 05:00
Leeftijd: 18+

Passe-partouts

Locatie

Amstelstraat 16 Amsterdam