AIR

Open voor iedereen

De iconische gevel en stalen deuren van de roemruchtige gayclub iT zijn bewaard gebleven toen AIR zich na diens sluiting vestigde in het pand aan de Amstelstraat. Sinds 2009 programmeert de club avonden met genres als urban, house en techno. Open-minded hiphop- en R&B-feest Vieze Poezendek zag hier het levenslicht en groeide uit tot één van AIR’s meest succesvolle concepten.

Tijdens Nacht voor de Nacht komt hitmachine Frenna naar AIR Amsterdam voor zijn eigen avond IN AIR. Hij verbreekt record na record met zijn eigen hits, collabs en covers en die ga je allemaal voorbij horen komen op 23 februari. Poets je Louboutins maar vast en bel je Freaks, want deze avond mag je niet missen!

Programmeur Jonathan Teclemariam over de avond: “Wij zijn zeer blij om Frenna voor het eerst te verwelkomen bij ons in AIR Amsterdam! Na zo veel IN AIR edities met grote artiesten werd het hoog tijd om hem bij ons uit te nodigen voor een spectaculaire liveshow.”

Event: Frenna IN AIR

Line-up:

Frenna (Live)
Breakfast
Invictim
The Marv
Ballantine
Lahwin
Levy

Hosted by: Ashi Farao

Openingstijden:
23:00 – 06:00

Leeftijd: 18+

Met een passe-partout (€15 ex. fee) krijg je toegang tot dit evenement en alle andere evenementen van de Nacht voor de Nacht

Passe-partouts

Locatie

Amstelstraat 16 Amsterdam