Chin Chin Club

Opvallende verschijning aan de Rozengracht

Chin Chin Club is meer dan alleen een discotheek; het is ook een restaurant, een bar en nachtcafé. Verder staan er in het pand arcadekasten, een tafeltennistafel en vind je er karaoke-kamers. De ‘social clubhouse’ aan de Rozengracht is in korte tijd uitgeroeid tot een van de populairste plekken om uit te gaan. Niet zo gek: dankzij het indrukwekkende Chinees-Aziatische interieur en de feel good muziekprogrammering val je al snel voor de Chin Chin experience.

Tijdens Nacht voor de Nacht is Geroezemoes in de Chin Chin Club. “Geroezemoes is het geluid van je favoriete avond. In de unieke ambiance van de Chin Chin Club beweeg je je heupen moeiteloos op de meest lekkere RnB, Disco en House classics en dans je op de golven van positieve energie.”

Event: Geroezemoes

Line-up:

Julio & Baby Jesus
Ome Kev
Tom Push
Xpression
Nathalie Patty

Openingstijden: 21:30 – 05:00

Leeftijd: 23+

Met een passe-partout (€15 ex. fee) krijg je toegang tot dit evenement en alle andere evenementen van de Nacht voor de Nacht

Passe-partouts

Nacht voor de Nacht - Chin Chin ClubLees hier het artikel over Garage Noord dat wij in 2018 schreven

Nieuwkomer Chin Chin Club kent een vliegende start. Maar hoe blijf je relevant bij de kritische Amsterdammer? We spreken met mede-oprichter Oscar Steginga.

Locatie

Rozengracht 133, 1016 LV Amsterdam