Claire

Schittert aan het Rembrandtplein

De oprichters van de Disco Dolly en Bloemenbar sloegen hun handen wederom ineen om het nalatenschap van de ter ziele gegane Studio 80 te transformeren tot iets nieuws. Daaruit ontstond Claire, dat nu zo’n 2,5 jaar huist in het oude pand van ‘De 80’. Lokaal talent wordt afgewisseld met grote namen in deze sprookjesachtig ingerichte club, die vaak in één adem wordt genoemd met De School en Shelter.

Programmeur Juri Miralles over de avond tijdens Nacht voor de Nacht: “ExChange gaat over het projecteren en ontvangen van positieve energie door middel van visual art, muziek en dans, wat allemaal essentiële, krachtige en menselijke manieren van communiceren zijn. Voor de tweede editie komt ExChange naar Claire, een plek waar mensen van over de hele wereld via muziek en dans met elkaar verbinden. Ook wordt de expo GATEWAY2018 van Hajar Boudhan (24) gehost, die het verhaal vertelt van nieuwkomers in Palermo (Italië), de poort naar Europa en een van de kernen van de huidige Afrikaanse diaspora. Ook wel de Nacht voor De Nieuwkomers.

Event

Line up:
Wasim Arslan & Sarsaria LIVE
Orpheu The Wizard
Francis Inferno Orchestra
Fafi Abdel Nour b2b Juri Miralles
Miss Jay b2b Elias Mazian

Openingstijd: 23:00-07:00
Leeftijd: 18+

Met een passe-partout (€15 ex. fee) krijg je toegang tot dit evenement en alle andere evenementen van de Nacht voor de Nacht

Passe-partouts

Locatie

Rembrandtplein 17, Amsterdam