Claire

Schittert aan het Rembrandtplein

De oprichters van de Disco Dolly en Bloemenbar sloegen hun handen wederom ineen om het nalatenschap van de ter ziele gegane Studio 80 te transformeren tot iets nieuws. Daaruit ontstond Claire, dat nu zo’n 1,5 jaar huist in het oude pand van ‘De 80’. Lokaal talent wordt afgewisseld met grote namen in deze sprookjesachtig ingerichte club, die vaak in één adem wordt genoemd met De School en Shelter.

Programmeur Juri over de avond: “Lone en DJ Boring zijn inmiddels goede vrienden van Claire. Het wordt alweer de derde keer dat ze langskomen, dus ze weten hoe het hier werkt. In de achter- en tostizaal wordt het een lekkere dansbare kunstbende, gehost door Fuck You White Paper, wiens missie het is om kunst dichterbij de nacht te brengen. Claire. Je beste vriendin, affaire, aartsrivaal en het oplichtende stukje in de nacht.”

Lees hier het artikel over Claire dat wij in 2017 schreven
De vriendengroep achter succesverhalen als de Disco Dolly en Bloemenbar beproeven sinds oktober 2016 hun geluk aan het Rembrandtplein.“Wij willen een plek zijn die op een andere manier in het nachtleven staat.”

Event

Line up:
Lone
DJ Boring
Awanto 3
DJ Window XP
Claire 2 & 3, hosted by Fuck You White Paper

Openingstijd: 23:00-07:00
Leeftijd: 21+

Passe-partouts

Fuck You White paper

Locatie

Rembrandtplein 17, Amsterdam