Met Nacht voor de Nacht gidsen we je in samenwerking met 25 clubs langs de diversiteit van de Amsterdamse nachtcultuur. Voor €17,50 gaan de deuren van alle deelnemende clubs een nacht lang voor je open*. Met het kopen van een passe-partout steun je ook direct de werkzaamheden van Stichting N8BM A’DAM en daarmee ook de clubcultuur van onze stad.

Verkiezing nachtburgemeester 2018 – 2020
Tijdens Nacht voor de Nacht wordt in De Marktkantine ook de nieuwe nachtburgemeester van Amsterdam gekozen. Deze persoon zal het voorzitterschap van Stichting N8BM A’DAM overnemen van Mirik Milan, die na twee termijnen vertrekt als nachtburgemeester. Onder Miriks aanvoering is de stichting uitgegroeid tot een serieuze onafhankelijke gesprekspartner van de gemeente Amsterdam en het nachtleven.

nacht voor de nacht passe partout kost € 17,5Nachtdiner 
Voor nachtdiner openen tien verschillende restaurants hun deuren. Kijk hier voor het overzicht.

Spelregels
Aangeschafte passe-partouts kunnen vanaf 21:00 uur bij de Melkweg Galerie (Marnixstraat 409) worden ingewisseld voor een bandje en vanaf 23:00 bij elke deelnemende club. Met dit bandje kun je tijdens Nacht voor de Nacht van locatie naar locatie hoppen. Elke locatie heeft 50 plekken beschikbaar voor passe-partouthouders. Als het limiet is bereikt, wordt er volgens het ‘tien reguliere bezoekers eruit, één passe-partouthouder in’-principe gewerkt. Indien er voldoende capaciteit is wordt iedereen met een passe-partout binnengelaten. Tickets kunnen gescand worden vanaf mobiel.

Let op: elke club behoudt zich het recht om het eigen deurbeleid te voeren. Een passe-partout geeft daardoor net als bij gewone kaartverkoop niet 100% garantie op entree. Stichting N8BM A’DAM is niet verantwoordelijk voor mogelijk geleden schade en niet gehouden tot restitutie bij weigering aan de deur. 

Deelnemende clubs

AIR / Bitterzoet / Canvas / Chicago Social Club / Chin Chin Club / Claire / Club ABE / Club ChurchClub Up / De Balie / De School / Disco Dolly / De Marktkantine / Garage NoordJimmy Woo / Melkweg / NYX / OT301Panama / Paradiso / Radion / Shelter / Sugarfactory / Supperclub / The BoxWesterUnie

Klik voor grote versie