Met Nacht voor de Nacht gidsen we je in samenwerking met twintig clubs langs de diversiteit van de Amsterdamse nachtcultuur. Voor €15 gaan de deuren van alle deelnemende clubs een nacht lang voor je open*. Met het kopen van een passe-partout steun je ook direct de werkzaamheden van Stichting N8BM A’DAM en daarmee ook de clubcultuur van onze stad.

Randprogramma
Het nachtdebat en de kunstinstallatie I Dance Alone in De Balie zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Je hebt hiervoor geen passe-partout nodig. Wel kun je een in De Balie een passe-partout kopen (of een al gekochte inwisselen voor een bandje) zodat je na afloop direct de nacht in kunt duiken.

Nachtdiner 
Voor nachtdiner in restaurant RIJKS dient gereserveerd te worden, dat kan via de website.

Spelregels
Aangeschafte passe-partout kunnen vanaf 20:30 uur bij De Balie worden ingewisseld voor een bandje en vanaf 23:00 bij ook elk deelnemende club. Met dit bandje kun je tijdens Nacht voor de Nacht van locatie naar locatie hoppen. Elke locatie heeft 50 plekken beschikbaar voor passe-partouthouders. Als het limiet is bereikt wordt er volgens het tien reguliere bezoekers eruit, één passe-partouthouder in principe gewerkt. Tickets kunnen gescand worden vanaf mobiel.

Let op: elke club behoudt zich het recht voor om het eigen deurbeleid te voeren, een passe-partout geeft daardoor net als bij gewone kaartverkoop niet 100% garantie op entree. Stichting N8BM A’DAM is niet verantwoordelijk voor mogelijk geleden schade en niet gehouden tot restitutie bij weigering aan de deur. 

Deelnemende clubs

AIR / Canvas / Chicago Social Club / Claire / Club Up / De Balie / De School / Disco Dolly / De Marktkantine / Elementenstraat / Jimmy Woo /A L’Elephant du Congo / Melkweg / NYX / Panama / Paradiso / Paradiso Noord (Tolhuistuin) / Radion / Shelter / Sugarfactory / Supperclub / WesterUnie