Met Nacht voor de Nacht gidsen wij jou in samenwerking met meer dan 20 clubs langs de diversiteit van de Amsterdamse nachtcultuur. Voor €15,00 gaan de deuren van alle deelnemende clubs een nacht lang voor je open*. Met het kopen van een passe-partout steun je de werkzaamheden van Stichting N8BM A’DAM en daarmee ook de clubcultuur van onze stad.

Spelregels
Aangeschafte passe-partouts kunnen vanaf 21:00 uur bij de Melkweg Galerie (Marnixstraat 409) worden ingewisseld voor een bandje en vanaf 23:00 bij de receptie van A’DAM Toren (Overhoeksplein 1) en Roxanne (Jan van Galenstraat 6, naast De Marktkantine).

Met dit bandje kun je tijdens Nacht voor de Nacht van locatie naar locatie hoppen. Elke locatie heeft 50 plekken beschikbaar voor passe-partouthouders. Als het limiet is bereikt, wordt er volgens het ‘tien reguliere bezoekers eruit, één passe-partouthouder in’-principe gewerkt. Indien er voldoende capaciteit is wordt iedereen met een passe-partout binnengelaten.

Tickets kunnen gescand worden vanaf mobiel.

Let op: elke club behoudt zich het recht om het eigen deurbeleid te voeren. Een passe-partout geeft daardoor net als bij gewone kaartverkoop niet 100% garantie op entree. Stichting N8BM A’DAM is niet verantwoordelijk voor mogelijk geleden schade en niet gehouden tot restitutie bij weigering aan de deur. 

Gratis gehoorbescherming

In samenwerking met Bananaz geeft Stichting N8BM A’DAM gratis Thunderplugs classic (inclusief bewaarkoker) aan de eerste 300 mensen die hun passe-partout polsbandje ophalen. Daarnaast krijg je in de Bananaz webshop met de kortingscode ‘N8BM’ 25% korting op het gehele assortiment.

Programma

Benieuwd wat er tijdens Nacht voor de Nacht in alle clubs gebeurd? Check hier het programma.

Deelnemende clubs

AIR / Bitterzoet / Canvas / Chicago Social Club / Chin Chin Club / Claire / Club NL / Club ChurchClub UpDe School / Disco Dolly / De Marktkantine / Garage NoordJimmy Woo / Melkweg / NYX / OT301Panama / Paradiso / RADION / Radio Radio /  ShelterJACK