Melkweg

Biotoop van subculturen

In 1970 werd een melkfabriek aan de grachtengordel ingericht als cultureel zomerproject voor jongeren en drie jaar later veranderde het naar een cultureel centrum voor iedereen. Inmiddels nadert Melkweg de vijftig en doet het dienst als een van de grootste en bekendste poppodia van Nederland met ook talloze clubnachten voor de liefhebber.

Panic Room verbouwt de intieme bovenzaal van de Melkweg tot smoezelige ravezolder. Lobster Theremins’s nieuwe technobelofte D.Dan maakt zijn debuut in Amsterdam, Marco Đakić verzorgt de opening en ze stoppen pas wanneer Chafik Chennouf, het brein achter Leyla Records, de dansvloer compleet heeft aangeveegd. Tip!

Programmeur Wanne van den Bos over de avond tijdens Nacht voor de Nacht: “We verzamelen alle rookmachines en strobo’s in onze Upstairs. Alle remmen los!”

In de Max is tijdens Nacht voor de Nacht ook Encore. Dit keer staat het hiphop- en r&b-clubavond in het thema van Badgalriri’s muziek. Verwacht het gebruikelijke Encore recept van de beste Hiphop, R7B en Afro met een extra grote vleug Rihanna-Tunes!

Tijdens Nacht voor de Nacht zijn er in De Melkweg twee evenementen waar je met je passe-partout heen kan:

Event: Panic Room (Bovenzaal)

Line-up:

D.Dan
Chafik Chennouf
Marco Đakić

Openingstijden: 00:00 – 06:00

Leeftijd: 18+

Event: Encore Riri Night (Max)

Line-up:

Ozai
Prime
sojuju

Openingstijden: 00:00 – 05:00

Leeftijd: 18+

Met een passe-partout (€15 ex. fee) krijg je toegang tot dit evenement en alle andere evenementen van de Nacht voor de Nacht

Passe-partouts

Locatie

Lijnbaansgracht 234A Amsterdam