Shelter

Jonge club, grote ambities

De A’dam Toren is niet te missen, al is diens bijbehorende nachtclub sneller over het hoofd te zien. Shelter doemt als kelder op uit de grond aan de voet van het iconische gebouw in Noord, en is sinds zijn opening in 2016 uitgegroeid tot volwaardige club met 24-uursvergunning. 

Tijdens Nacht voor de Nacht wordt Shelter-resident Tsepo vergezeld door de in Australië geboren, nu in Londen gevestigde DJ / producer Mall Grab. Een zeer speciale Shelter-primeur voor deze doorbraakkunstenaar van 2017, wiens typische ‘jacking house creations’ dienen als perfect massavoedsel op festivals en clubs over de hele wereld. Laten we ons voorbereiden op een avond vol stoffige drums en aanstekelijke melodieën van een man die momenteel een van de meest begeerde huisartiesten is.

Programmeur Kolja Verhage: “Mall Grab is het Australische wonderkind dat het afgelopen jaar is opgeblazen, overal ter wereld speelt, ik volg Mall Grab sinds 2015, toen hij zijn eerste release deed op het Canadese label 1080p en hem sindsdien wilde uitnodigen voor Shelter. We zijn trots om hem voor de eerste keer in Shelter te hebben op 23 februari met een uitgebreide set!”

Event

Line-up:
Mall Grab
Tsepo

Openingstijd: 23:00 – 07:00
Leeftijd: 21+

Passe-partouts

Nacht voor de Nacht 25 februari 2017 ShelterLees hier het artikel over Shelter dat wij in 2017 schreven
Onder het Overhoeksplein in Noord schuilt achter een luik in de grond Shelter. Stichting N8BM A’DAM blikt samen met directeur Merijn van de Heuvel terug op het eerste jaar.

 

Locatie

Overhoeksplein 3, Amsterdam