Shelter

Jonge club, grote ambities

De A’dam Toren is niet te missen, al is diens bijbehorende nachtclub sneller over het hoofd te zien. Shelter doemt als kelder op uit de grond aan de voet van het iconische gebouw in Noord, en is sinds zijn opening in 2016 uitgegroeid tot volwaardige club met 24-uursvergunning. 

De nacht van 24 februari wordt er een die Shelter nog lang gaat bijstaan, vertelt programmeur Kolja Verhage: “Loco Dice komt op bezoek: boegbeeld van HYTE en de man achter Desolat Records. De laatste keer dat hij een intieme clubshow heeft gedaan in Amsterdam is meer dan vijgf jaar geleden. Loco Dice krijgt de ruimte om weer eens een echte old school clubset te draaien wat tegenwoordig een zeldzaamheid is. Dat betekent rollende house en jackin’ percussie uit Shelter’s sublieme Funktion-One systeem. Support komt van lokale house crew SlapFunk Records en hun resident Samuel Deep.”

Nacht voor de Nacht 25 februari 2017 ShelterLees hier het artikel over Shelter dat wij in 2017 schreven
Onder het Overhoeksplein in Noord schuilt achter een luik in de grond Shelter. Stichting N8BM A’DAM blikt samen met directeur Merijn van de Heuvel terug op het eerste jaar.

 

Event

Line-up:
Loco Dice
Samuel Deep

Openingstijd: 23:00 – sluit
Leeftijd: 21+

Passe-partouts

Merijn Kavelaars

Locatie

Overhoeksplein 3, Amsterdam