Sugarfactory

Van nachttheater tot cultureel poppodium

Iedere avond een eigen identiteit geven is waar Sugarfactory zich mee bezighoudt. Het nachtprogramma van Sugarfactory kenmerkt zich door het bieden van kwaliteits house en techno door de gehele week en sluit traditiegetrouw op zondag de week af met het immer populaire Wicked Jazz Sounds.

 

Programmeur Axel van der Lugt over de avond tijdens Nacht voor de Nacht: “Project Sugar is opgezet door vier visionairs met een gemeenschappelijke drang om een duidelijke stempel te drukken op de Amsterdamse house en techno scene. Inmiddels staat de organisatie bekend om hun uitdagende nachten met vooruitstrevende boekingen die gepresenteerd worden in een unieke setting. Voor Nacht voor de Nacht hebben ze de Zweedse Mr. Tophat, de oprichter van Junk Yard Connections & Karlovak Recordings, uitgenodigd en zal Stefan Kuipers een uniek decor aanleveren.”

nacht voor de nacht sugarfactory

Lees hier het artikel over Sugarfactory dat wij in 2017 schreven
Meer dan een decennium is Sugarfactory een vaste waarde in het Amsterdamse clublandschap. De club aan het toeristische Leidseplein is zeven dagen in de week geopend en is daarmee een van meest productieve clubs van de stad.

Event: Project Sugar

Line up:
Mr. Tophat
Stefan Kuipers
Thara Bergen
Cesan Buček

Openingstijd: 00:00 – 06:00
Leeftijd: 18+

Passe-partouts

Locatie

Lijnbaansgracht 238, Amsterdam