Tickets

Met Nacht voor de Nacht gidsen we je in samenwerking met 25 clubs langs de diversiteit van de Amsterdamse nachtcultuur. Voor €17,50 gaan de deuren van alle deelnemende clubs een nacht lang voor je open*. Met het kopen van een passe-partout steun je ook direct de werkzaamheden van Stichting N8BM A’DAM en daarmee ook de clubcultuur van onze stad.

Spelregels
Aangeschafte passe-partouts kunnen vanaf 21:00 uur bij de Melkweg Galerie (Marnixstraat 409) worden ingewisseld voor een bandje en vanaf 23:00 bij elke deelnemende club. Met dit bandje kun je tijdens Nacht voor de Nacht van locatie naar locatie hoppen. Elke locatie heeft 50 plekken beschikbaar voor passe-partouthouders. Als het limiet is bereikt, wordt er volgens het ‘tien reguliere bezoekers eruit, één passe-partouthouder in’-principe gewerkt. Indien er voldoende capaciteit is wordt iedereen met een passe-partout binnengelaten. Tickets kunnen gescand worden vanaf mobiel.

Let op: elke club behoudt zich het recht om het eigen deurbeleid te voeren. Een passe-partout geeft daardoor net als bij gewone kaartverkoop niet 100% garantie op entree. Stichting N8BM A’DAM is niet verantwoordelijk voor mogelijk geleden schade en niet gehouden tot restitutie bij weigering aan de deur. 

Deelnemende clubs

AIR / Bitterzoet / Canvas / Chicago Social Club / Chin Chin Club / Claire / Club ABE / Club ChurchClub Up / De Balie / De School / Disco Dolly / De Marktkantine / Garage NoordJimmy Woo / Melkweg / NYX / OT301Panama / Paradiso / Radion / Shelter / Sugarfactory / Supperclub / The BoxWesterUnie

Klik voor grote versie